TOIVEISTA TOTTA

Henkilökohtaisen luomisvoiman syvälliseen ymmärtämiseen ja osaamiseen.


Elämäsi on omaa luomustasi. 

Opi ymmärtämään itseäsi ja energiaasi, sitä mitä lähetät ja vastaanotat. 

Opi käyttämään luomisen voimaa ja tee toiveistasi totta.


TOIVEISTA TOTTA VERKKOVALMENNUS:

1. Tiedät mitä oman näköisen elämän luominen tarkoittaa sinulle ja KUINKA luominen tapahtuu syvemmällä tasolla.

2. Luot elämääsi systemaattisesti ja saat siihen selkeyttä.

3. Osaat käyttää tunteitasi niin, että ne palvelevat sinua elämäsi luomisen prosessissa.

4. Pääset pelosta ja huolesta, jotta voit alkaa elää elämää, josta haaveilet.

5. Löydät aidon oman itsesi ja todellisen värähtelysi.


Päivittäisillä videoilla saat tarkat ja selkeät askelet ja pääset väistämättä päämäärääsi.

Opit työskentelemään energiasi kanssa ja ohjaamaan energiaasi sen henkilökohtaisesta ainutlaatuisesta värähtelystäsi käsin.


TOIVEISTA TOTTA 

Alkaa 1.9.2019. Kesto neljä viikkoa

29 opetusvideota

Valmennus avautuu 1. syyskuuta, jolloin pääset kirjautumaan sisään kurssille ja saat ensimmäisen kurssivideon.
HUOM! Voit tehdä kurssin myös omaan tahtiisi, eli 1.9  jälkeen voit aloittaa koska tahansa sinulle sopivana hetkenä ja edetä sinulle sopivalla vauhdilla.


TOIVEISTA TOTTA SISÄLTÖ:

VIIKKO 1. TIETOISUUS JA OHJELMOINNIT

- Ymmärrät syvällisesti mitä oman elämän luominen, manifestointi tarkoittaa
- Tunnistat missä olet nyt ajatustesi ja tunteidesi kanssa. Löydät tunnevärähtelyn, jota lähetät ulospäin. Opit säätämään itsesi toiveesi taajuudelle.
- Löydät ne alitajuisen mielen ohjelmoinnit, jotka ovat tunnevärähtelysi taustalla. Syväsukellus menneisyyden ohjelmointien tunnistamiseen ja niiden purkamistyö voi alkaa.
- Ymmärrät milloin mennä kohti jotakin ja milloin kääntyä pois.

Viikko yksi koostuu yhteensä seitsemästä videosta. Saat kurssin esittely- ja johdantovideon ja kuusi opetusvideota.  


VIIKKO 2. ENERGIA JA OMA TOTUUS

- Kuorit pois sitä mikä ei ole todellista sinua.
- Löydät aidon oman totuutesi ja todellisen värähtelysi.
- Tulet tietoiseksi automaattiohjauksestasi ja tunne-energiastasi luomisen prosessissa.

Viikko kaksi koostuu kahdeksasta videosta. Joka päivä avautuu uusi video katsottavaksi ja viikon ensimmäisenä päivän kaksi.


VIIKKO 3. ALITAJUNTA

-  Opit energian kohdistamisen taidon niin, että et lähetä ristiriitaisia viestejä sen kanssa mitä haluat.
-  Opit tunnistamaan ja käsittelemään pelkojasi ja mielen vastustusta, jotta väistämättä joudut kohtaamaan, kun haluat muuttaa elämääsi, asennettasi, tekemistäsi, ihmissuhteitasi, uraasi ja taloudellista tilannettasi.
-  Olet tunnistanut uskomuksiasi ja jatkat sitä edelleen. Opit edelleen alitajunnan ohjelmoinnista ja uusien uskomusten asentamisesta. 

Viikko koostuu kuudesta videosta. Saat uuden videon kuutena peräkkäisenä päivänä ja seitsemäs päivä on lepopäivä.

VIIKKO 4. HENKILÖKOHTAINEN VÄRÄHTELYSI

- Opit kuinka olet ja pysyt linjassa sen kanssa mitä haluat elämäsi olevan, mikä on todellista sinua.
- Luot syvemmän yhteyden henkiseen minääsi, todelliseen olemukseesi. Intuitiosi voimistuu.
- Opit ylläpitämään korkeampaa värähtelyä ja tietoisuuden tilaa.

Viimeinen kurssiviikko koostuu kahdeksasta videosta. Joka päivä avautuu yksi video katsottavaksi ja 29. päivänä saat kurssin päätösvideon.

Kurssilla on Q&A foorumi jossa on voit jakaa oivalluksia ja kysymyksiä. Olen käytettävissä ja seuraan edistymistä kurssin aikana.

HUOM. Materiaali jää käyttöösi. Voit edetä omaan tahtiisi tai tehdä kurssin myöhemmin uudelleen ja syventää osaamistasi.


Ilmoittautuminen syyskuun Toiveista totta -ryhmään avoinna

TEE PÄÄTÖS NYT!

Energian luontainen liike on nopeaa. Jos päätös tuntuu oikealta, tee se nopeasti. Juupas-eipäs edestakaisin vatulointi pysäyttää energian virran. Jos haluat mukaan kurssille, manifestoi se itsellesi NYT. Lupaan sinulle, että et tule katumaan päätöstäsi. Saat valmennuksesta uskomattoman määrän hyötyä, joka vaikuttaa koko elämääsi. 

Neljän viikon valmennuksen hinta 279 eur (normaalihinta on 299 eur sis. alv 24%)

Toiveista totta -valmennus alkaa sunnuntaina 1.9.2019

Huom. 10 ensimmäistä ilmoittautujaa saavat maksutta 30 min. henkilökohtaisen puhelinkonsultaation. 


Neljän viikon valmennus koostuu yhteensä 29 opetusvideosta. Jokainen video on tiivis ja selkeä paketti tietoa ja energiaa, pääset askel kerrallaan tavoitteeseesi:

1. Ymmärrät mitä oman näköisen elämän luominen tarkoittaa SINULLE ja KUINKA luominen tapahtuu syvemmällä tasolla.
2. Pääset pelosta ja huolesta ja voit alkaa elää elämää, josta haaveilet.
3. Käytät vetovoiman lakia, työskentelet energiasi kanssa ja ohjaat sitä sen ainutlaatuisesta värähtelystäsi käsin.


Kurssista videolla, katso tästä:

Toiveista Totta -verkkovalmennus vie sinut oman energiasi äärelle, tutustumaan itseesi värähtelyn maailman näkökulmasta ja tekemään toiveistasi totta. 

Oman elämän luominen on mielen ja sydämen eli järjen ja tunteiden saumatonta yhteispeliä.

Pohjimmiltaan kyse on eheyden ja merkityksellisyyden kokemuksesta.
Mitä tämä käytännössä tarkoittaa on yksilöllistä kullekin meistä.

Luomisen ja voimaantumisen prosessi voi lähteä liikkeelle runsaamman toimeentulon tai muun materiaalisen unelman tavoittamisesta. Usein kyse on kokonaisesta elämäntyylistä, jossa merkityksellisyys, hyvyys, auttaminen ja hyvältä tuntuvat tunteet ovat yhä isommassa roolissa.

Kokemuksia

Pidin valtavasti kurssista! Ihailin aitouttasi ja rohkeuttasi, sydämestäsi puhumista. Videot saavat tuntemaan, että kouluttaja  todellakin tietää mistä puhuu ja energia välittyy katsojalle. Nyt kurssin jälkeen elämässäni tapahtuu todella paljon. Voin vilpittömästi sanoa, että jos elämänsä  aikana käy yhden ainoan kurssin, niin tälle erittäin vahva suositus!   Etähalit täältä kisuille ja sinulle, Elina, suuren suuri kiitos upeasta, selkeästä ja silmiä avaavasta kurssista! - Mari

Olen ollut mukana jo kahdella sinun kurssillasi, ja niistäkin saanut valtavasti kaikkea ihanaa, voimaa ja rohkeutta. Toiveista totta kurssin energia ja olo sen aikana on ollut ihan omanlaisensa, huikea, ja rankka ja rakastava ja täyttää kultaa. Kiitos Elina. Sinä olet puhunut mulle sellaiseslla kielellä ja sydämellä, jota on ollut helppo ottaa vastaan, vaikka asiat ovat joskus vaikeita. Olen saanut tästä valtavasti toivoa. Kiitos, kiitos, kiitos! Rakkaudella Heidi

Kiitos Elina en olisi voinut saada parempaa kurssia ikinä, opin itsestäni ja toiveistani niin paljon. Olet niin selvä sanainen ja videot aivan ihania, kissoja olisi saanut näkyä enempikin ovat sen verran ihania energialtaan. Mikä ammattitaito sinulla on puhua kuulijalle. Aivan ihanaa. Nähdään taas seuraavilla kursseilla. Ihanin Enkeliterveisin Lea 

Kiitos Elina!  Sain upeita oivalluksia ja mahtavasti voimaa ja hyvää energiaa päivääni. Moni tehtävä ravisteli todella voimallisesti. Muutoksen matka jatkukoon ja vahvistusta on kiva hakea kurssivideosta joka sillä hetkellä puhuttelee. -Päivi

Ihana valmennus. Tiivis, antoisa kokonaisuus. Videosi olivat kiinnostavia ja kestoltaan sopivan mittaisia. Aamut alkoivat mukavasti "energiakoktaililla".
Tieto oli syvällistä ja mm. avasi lapsuudesta kannettuja vääriä uskomuksia, jotka muuten olisivat kulkeneet raskaana taakkana läpi elämän.
Sain enemmän kun osasinkaan odottaa

Kurssi on ollut todella syväluotaava ja tuottanut paljon oivalluksia.
Kurssi on ylittänyt ainakin omat odotukseni. Kiitos Elina!
Kiitos myös sielun viisaudesta, tuntuu resonoivan ihanasti. -Riitta

Hei Elina ja kiitokset tästä ihanasta upeasta kurssista. Kaikki tieto on ollut todella todella tärkeää elämäni tämänhetkistä tilannetta ajatellen. Kiitos, kiitos, kiitos <3  -Taina

Lämmin Kiitos Elina kurssista. Kurssi kokonaisuudessaan resonoi minulle. Oli paikallaan tässä hetkessä minua varten, kaikin puolin. ❤❤❤❤❤ -Leena

Kiitos Elina. Tuntuu erittäin hyvältä ja oikealta tämä kurssi. Sydämessä tuntuu....En osaa sanoin kuvata mutta hengitän syvempään ja hymyilen

Niin monta erilaista kurssia takana ja nyt vasta loksahti, KIITOS Elina. Nyt taidan jo tajuta manifestointi-ideaa! Toki on tekemistä edessä, mutta jo tämäkin teki minut niin iloiseksi, jippii

Työpajalta löytyy apulainen Roosa. Vaikka tämä hännänhuiskuttelu on editoitu kurssivideolta, niin "apulaiset" kyllä touhuavat taustalla  :)

Iloiset terkut Roosalta ja Elinalta