VALO MINUSSA PODCAST

Jakso # 37 Minä ja raha, OSA 2

Valo minussa -Podcast & Elina Tarpila

Haluatko muuttaa rahaan liittyvän energiasi?

Tässä jaksossa katsotaan kolmea erilaista rahan energiaa: Tuloja, säästöjä ja velkaa. Mukana on myös erinomaisen silmiä avaavat harjoitukset, jotka voit tehdä samantien!

Haluatko muuttaa suhteesi rahaan ja ymmärtää ja muuttaa energiaasi joka siihen liittyy – pysyvästi?

Tein sinulle Chakrat, minä ja raha -videon, jolla kerron asioita, joita ihan varmasti et tiedä vielä. Katso video täältä

Rakkain terkuin, Elina

PS. Iloisia uutisia sinulle, joka olet Toiveista totta -kurssilla: löydät sieltä nyt Minä ja raha -minikurssin, jolla voit putsata ja muuttaa ansaintaan liittyvää energiaasi.

INFONURKKA CHAKRAT, MINÄ & RAHA

Olkoon vuosi 2020 vaurauden vuosi! Tule mukaan 4 viikon ohjelmaan, jonka aikana putsaat kaikkiin rahan energeettisiin ulottuvuuksiin liittyvät ohjelmoinnit.

Sillä ei ole merkitystä oletko työtön, palkkatyössä vai yrittäjä, mutta kun haluat saada tulevaisuudessa erilaista mitä olet menneisyydessä saanut, on sisäistä maailmaa muutettava. Kuten edellisessä jaksossa (no. 36) sanoin, rahan tulovirta on kiinni mm. siitä, kuinka tuot itseäsi esille maailmassa, mihin suuntaat elämänenergiasi ja kuinka vapaasti se virtaa. Raha on vastine elämänenergiastasi. Onko se pieni, varovainen ja kitulias puro vai vuolas puhdas virta?

Moni asiakkaistani on yrittäjiä TAI haluaa siirtyä tekemään sitä, mille sydän sykkii. Yrittäjyydessä kaikki rahaan liittyvät uskomukset kärjistyvät potenssiin kymmenen, koska kuukausiansiot riippuvat 100% siitä, mitä kulloinkin teet tai JÄTÄT tekemättä.

Kuten aina, asiat on muutettava niiden alkulähteillä. Jos olet valmis paiskimaan hommia kanssani neljän viikon ajan, laittamaan itsesi likoon, katso video (saat siitä joka tapauksessa valtavasti lisää ymmärrystä) ja ilmoittaudu mukaan Chakrat, minä ja raha -ohjelmaan.

Voit aloittaa heti kurssimaksun maksettuasi! Klikkaa itsesi mukaan CHAKRAT, MINÄ JA RAHA tai kopioi tämä selaimeen jos linkit eivät toimi sinulla: https://www.valominussa.fi/minajaraha

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp