Haluatko ansaita enemmän, menestyä sillä mitä teet ja toimia rohkeammin?

Tule mukaan Chakrat, minä ja raha verkkovalmennukseen. Muuta omassa voimassasi olemiseen, itsearvostukseen, rohkeaan toimintaan – ja rahaan liittyvä energiasi.  Tee energiatyö kanssani. Katso KURSSITARJOUS ja tule mukaan!

Katso video
Katso video

Millainen on sinun rahaan liittyvä ohjelmointisi?

Tuntuman henkilökohtaiseen rahaohjelmointiisi saat, kun katsot elämääsi suhteessa rahaan. Tässä on muutama esimerkkikysymys, joiden avulla voit nopeasti kartoittaa, millä rahan osa-alueilla sinulla menee hyvin ja millä taas heikommin:

 • Ensin tulot: Paljonko tienaat kuussa ja oletko tyytyväinen siihen, paljonko rahaa tulee talouteesi? Kuinka kauan tulosi ovat olleet tällä samalla tasolla? Entä saatko tuloja vain palkkatyöstä? Tyypillisesti meillä jokaisella on tapamme ansaita ja oma mukavuusalue, jolla liikumme. Tulot pysyvät lähes samoina vuodesta toiseen. 
 • Entä onko sinulla paljon velkaa? Elätkö yli varojesi – toistuvasti? Velkaantumiseen pätee sama kuin tuloihin: Myös velka ja sen määrä on ohjelmointi. Sillä ei ole tekemistä tulojen suuruuden kanssa. Joku on aina veloissa, vaikka tienaisi kuinka hyvin. Ja jos velka välillä helpottaa, helpotus jää usein tilapäiseksi, sillä henkilö velkaantuu pian uudelleen.
 • Kolmanneksi mieti suhdettasi säästämiseen:  Onko sinulla paljon säästöjä? Vai ei lainkaan? Tuntuuko sinusta utopistiselta ajatus, että sinulla olisi säästössä kunnon puskuri ns. heikompien aikojen varalle? Säästöjen määrä, yhtä lailla kuin tulojen, ovat ihmisillä usein vakio vuodesta toiseen. Ne noudattavat tasan tarkkaan sitä ohjelmointia, joka meillä on rahaan ja vaurauteen.
 • Lopuksi: Liittyykö sinulla rahaan usein voimakkaita negatiivisia tunteita? Ne voivat olla mm. jatkuvaa huolta, kiukkua laskuista tai rahaan liittyvä riitaa esim. perinnön tai avioeron yhteydessä. Rahaan latautuu valtavasti tunteita. Nämä tunteet kertovat siitä ohjelmoinnista, joka taustalla pyörii. 

Tässä oli esimerkkejä siitä, kuinka monella tavalla rahan energia ja rahaohjelmoinnit näkyvät elämässämme. 

Missä tämä ohjelmointi on?

Sinun rahaohjelmointisi sijaitsee paitsi tiedostamattomassa mielessäsi (älyllinen taso) myös kehossasi, johon se on varastoitunut tunnemuistoina (energeettinen taso).

Kehossa energian kulkua ohjaa chakrajärjestelmä. 

Chakroista kolme alinta liittyvät suoraan rahaan, sen tekemiseen ja ansaitsemiseen. Niiden teemoja nimittäin ovat:

 • Perusturva: Oletko turvassa elämässäsi ja tekemisessäsi? 
 • Ansaitseminen: Tunnetko ansaitsevasi hyviä asioita kuten rahaa?
 • Vastaanottaminen: Osaatko vastaanottaa? 
 • Uskomukset: Rahaan liittyvät uskomukset kuten onko raha hyvää vai huonoa, osaatko tehdä rahaa, onko sinulla aina riittävästi jne.
 • Oma arvo ja tapasi toimia: Uskallatko toimia unelmiesi eteen ja tunnetko oman arvosi. 

 

Kuinka muutat rahaan liittyvän ohjelmointisi?

Kun ohjelmointeja muutetaan mielen tasolla, se tapahtuu mm. tiedostamalla syy-seuraussuhteita ja ymmärtämällä esimerkiksi lapsuuden vaikutus omaan ajatteluun. Ymmärtäminen ei kuitenkaan vielä yksin muuta mitään. Se selittää vaan ei muuta. Eli asioiden älyllinen oivaltaminen ei riitä. 

Koska raha on ohjelmoitu kolmeen alimpaan energiakeskukseen, on nämä ohjelmoinnit muutettava niiden syntysijoilla ja energia vapautettava sieltä missä se on jumissa.

Rahaan liittyen tämä tarkoittaa, että on vapautettava kolmen alimman chakran tukokset. Tämä muutostyö kuitenkin edellyttää täyden vastuun ottamista omista asioista. Kaikista asioista ja kokemuksista, myös rahaan liittyvistä. Niin kauan kuin koet olevasi tilanteen / yhteiskunnan / työpaikan / ex-kumppanin tai kenen tahansa uhri tai vailla vaikutusmahdollisuuksia, et ole valmis. 

Entä manifestoinnin käsite. Eikö vaurauden tunne riitä?

Rahan energia on erilaista kuin vauraus. Raha on konkreettista, mutta vauraus on tunne. Vaikka tuntisit itsesi miten vauraaksi, saatat silti elää hyvin pienillä tuloilla ja ilman säästöjä. 

Rahalla voit ostaa tarvitsemasi, hankkia koulutusta, inspiraatiota ja  maksaa laskuja. Vaurauden tunteella et voi hankkia asioita, jotka veisivät sinua eteenpäin elämässäsi, tuovat iloa ja uusia kasvun mahdollisuuksia, mutta rahalla voit. 

Vaurauden tunne on loistava apu oman elämän luomisen prosessissa. Kun yhdistät vaurauden tunteen ja toiminnan, itseluottamuksen ja omassa voimassasi olemisen, elämäsi on vaurasta henkisesti JA fyysisellä tasolla. 

Mitä tapahtuu, kun alimmat chakrat toimivat esteettä?

Kun alimmat chakrat toimivat esteettä, se näkyy

 • Sisäisenä turvallisuuden tunteena, toimintana ja intohimona, joka kanavoituu luovuuteen ja tekemiseen.
 • Tunnet olevasi turvassa kehossasi ja elämässäsi, luotat itseesi ja puhut omaa totuuttasi.
 • Lisäksi viet ideasi käytäntöön, tunnet arvosi ja osaat viestiä sen muille.
 • Olet murtautunut ulos heimosi, mm. syntymäperheesi, kasvuympäristösi,  rahaan liittyvistä rajoittavista uskomuksista.

Mihin keskitymme Chakrat, minä & raha -verkkovalmennuksessa?

Mikäli haluat enemmän RAHAA kaikista mahdollisista sen lähteistä, energia on saatava virtaamaan energiajärjestelmässäsi alhaalta ylös, ensimmäisestä ja toisesta chakrasta kolmanteen ja neljänteen.

On siis vapautettava rahan energian virta JA muutettava rahaan liittyvät rajoittavat uskomukset, jotka ovat ohjelmoituina alimmissa energiakeskuksissa ja tiedostamattomia.

Viikolla yksi aloitamme juurichakrasta  ja etenemme viikolla neljä aina sydänchakraan, joka toimii siltana kolmen alimman ja ylimmän energiakeskuksen välissä. Kullakin viikolla työstämme aina yhtä chakraa vapauttaen sen jumissa olevan energian. Kun haluat toimia rohkeammin, luottaa itseesi enemmän, löytää tekemisen riemun epäilyn ja vähättelyn sijaan – kaikki nämä alimpien chakrojen juttuja –  ja ennen kaikkea ansaita enemmän sillä kuka sinä olet, tule mukaan! 

LISÄKSI muutamme kaikki rahaan, ansaitsemiseen, vaurauteen, säästämiseen, velkoihin jne.  liittyvät rajoittavat uskomukset. Usein rahaan liittyvät haasteet niputetaan yhden kattotermin alle, käytetään niistä nyt vaikka sanaa rahapula. Tämä pula koostuu kuitenkin useammasta osa-alueesta, joista yhdellä saattaa mennä hyvin mutta kipupiste ja toistuva epäonnistuminen onkin toisella alueella. Menet syvälle jokaisessa rahan aspektissa, ymmärrät syvällisesti kuinka raha näkyy sinun elämässäsi ja muutat siihen liittyvät uskomukset.

Mikään ei aiheuta niin suurta yksittäistä muutosta ihmisessä kuin energian vapautuminen sieltä missä se on jumissa. Usein henkinen työ jää ylimpien chakrojen tasolle, jolloin asioita pyritään muuttamaan älyllisesti oivaltamalla, mikä ei vielä riitä päästämään irti syvimmän tason tiedostamattomista uskomuksista. Uskalla ottaa tämä askel. 

CHAKRAT, MINÄ & RAHA

Elämisen ja tekemisen vapauteen - ja rahaan!
TULE MUKAAN NYT

Kun haluat muuttaa rahaan ja ansaintaan liittyvän energiasi, tule mukaan tälle toiminnan matkalle. Joudut hommiin, mutta teet työn yhdessä kanssani videoitten aikana. Mikään ei jää roikkumaan eikä yksin tehtäväksi. Tehdessäsi tunnet kuinka energia liikkuu, muuttuu ja vapautuu.

Kurssin tekemisestä:

 • Aineisto on ryhmitelty selkeästi.
 • Siitä päivästä lähtien, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa kurssille sisään, sinulle avautuu  uusi aineisto – uusi chakra – työstettäväksi viikon välein.  
 • Saat viikko-ohjelman, josta näet myös paljonko aikaa tarvitset kunkin videon tekemiseen.  
 • Sinulle jää pääsy kurssille myös neljän viikon umpeuduttua, joten voit tehdä hitaamassa tahdissa, kerrata tarvittaessa ja kerta kaikkiaan putsata kaikki kerrokset myös sinulle haastavimmista teemoista. 
 • Maksuun kuuluu minun tukeni. Olen mukana kurssialustassa ja vastaan siellä kysymyksiisi. 

TARJOUS:

Normaali hinta on 259,00 eur.
Säästät merkittävästi kun tulet mukaan nyt. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

HINTA NYT 179,00

 

Maksettuasi saat sähköpostiisi kaksi viestiä: toisessa on kuitti osotoksestasi ja toisessa kirjautumistiedot ja sisäänpääsylinkki kurssille. Pääset kirjatumaan kurssille samantien ja voit aloittaa vaikka heti!

Hinta voimassa rajoitetun ajan. Voit maksaa myös kahdessa erässä 89,50 eur / kk. Voit maksaa verkkopankkissa, luotto- tai pankkikortilla. 

Tulkoon vuodesta 2020 elämäsi vaurain vuosi tähän asti – myös rahassa mitattuna!

TULE MUKAAN ja muuta pysyvästi rahaan liittyvä energiasi