Elämisen ja tekemisen vapauteen - ja rahaan!

Haluatko ansaita enemmän? Menestyä sillä mitä teet? Toimia rohkeammin?

Kuinka chakrat eli energiakeskukset liittyvät rahaan?

Kolme alinta energiakeskusta liittyvät suoraan rahaan, sen ansaitsemiseen, tekemiseen ja vastaanottamiseen, sillä niiden teemoja ovat mm. 

  • perusturva: oletko turvassa elämässäsi ja tekemisessäsi, 
  • tunnetko ansaitsevasi hyviä asioita kuten rahaa ja osaatko ottaa vastaan,
  • perheen – heimon – uskomukset liittyen rahaan ja ansaitsemiseen,
  • tunnetko olevasi oikeutettu  ilmaisemaan itseäsi ja olemaan rohkeasti sinä –  ja vieläpä nauttimaan siitä,
  • tunnetko oman arvosi.

 

Nämä ovat teemoja, joiden kanssa moni kamppailee vuosia tai koko elämänsä ruotien menneisyyttä ja sen sen tapahtumia. Asioiden älyllinen oivaltaminen ei yksin riitä. Energia on vapautettava. Ja se on vapautettava sieltä, missä se on jumissa.

Rahaan liittyen tämä tarkoittaa, että on vapautettava kahden alimman chakran tukokset, joiden vaikutukset näkyvät ja tuntuvat edelleen kolmannessa chakrassa. 

Eikö vaurauden tunne riitä rahan määrän lisäämiseen elämässä?

Rahan energia on erilaista kuin vauraus. Raha on konkreettista. Voit ostaa sillä tarvitsemasi, hankkia koulutusta, inspiraatiota ja  maksaa laskuja. Vauraus puolestaan on tunne ja älyllinen konsepti: vaikka tunnet itsesi miten vauraaksi esimerkiksi kiinnittämällä huomiota siihen hyvään mitä elämässäsi on, saatat silti elää hyvin pienillä tuloilla ja ilman säästöjä. 

Vaurauden tunteella et voi hankkia asioita, jotka veisivät sinua eteenpäin elämässäsi, tuovat iloa ja uusia kasvun mahdollisuuksia, mutta rahalla voit. 

 

Mitä tapahtuu, kun alimmat chakrat toimivat esteettä?

Mikäli haluat enemmän tuloja, RAHAA, energia on saatava virtaamaan energiajärjestelmässäsi alhaalta ylös, ensimmäisestä ja toisesta chakrasta kolmanteen ja neljänteen, missä se kohtaa ylimpien chakrojen luovan energian: mm. ideat ja inspiraation, joita tarvitset luodaksesi haluamasi näkyväksi elämääsi. 

Kun alimmat chakrat toimivat esteettä, se näkyy mm. itsevarmuutena, sisäisenä turvallisuuden tunteena, toimintana ja intohimona, joka kanavoituu luovuuteen ja tekemiseen.

Tunnet olevasi turvassa kehossasi ja elämässäsi, luotat itseesi ja puhut omaa totuuttasi, viet ideasi käytäntöön, tunnet arvosi ja osaat viestiä sen muille olet sitten yrittäjänä tai palkkatyössä ja olet myös murtautunut ulos heimosi (=syntymäperheesi, kasvuympäristösi)  rahaa ja sen ansaitsemista ja ylipäätään hyvien asioiden ansaitsemisesta koskevista rajoittavista uskomuksista.

On siis vapautettava energian virta JA muutettava rahaan liittyvät negatiiviset rajoittavat uskomukset, jotka ovat ohjelmoituina alimmissa energiakeskuksissa ja tiedostamattomia.

Tähän työhön keskitymme Chakrat, minä & raha -verkkovalmennuksessa

Vapautamme energian kolmesta alimmasta energiakeskuksesta. Viikolla yksi aloitamme juurichakrasta  ja etenemme viikolla neljä aina sydänchakraan, joka toimii siltana kolmen alimman ja ylimmän energiakeskuksen välissä.

Kun haluat toimia rohkeammin, luottaa itseesi enemmän, löytää tekemisen riemun epäilyn ja vähättelyn sijaan (kaikki nämä alimpien chakrojen juttuja) ja ennen kaikkea ansaita enemmän sillä kuka sinä olet, tule mukaan!

Olen työstänyt näitä teemoja asiakkaideni kanssa henkilökohtaisessa työskentelyssä, eikä mikään aiheuta niin suurta yksittäistä muutosta ihmisessä kuin energian vapautuminen sieltä missä se on jumissa. Usein henkinen työ jää ylimpien chakrojen tasolle, jolloin asioita pyritään muuttamaan älyllisesti oivaltamalla, mikä ei vielä riitä päästämään irti syvimmän tason tiedostamattomista uskomuksista. Uskalla ottaa tämä askel. 

CHAKRAT, MINÄ & RAHA

Elämisen ja tekemisen vapauteen - ja rahaan!
TULE MUKAAN NYT

 Edessä on intesiivinen jakso fokusoitunutta ja täsmällistä työskentelyä. 

Neljän viikon aikana putsaat rahaan, vaurauteen ja ansaitsemiseen liittyvät rajoittavat uskomukset JA vapautat energian, joka energiasysteemissäsi liittyy rahaan ja rahan tekemiseen, omassa voimassa olemiseen, itseluottamukseen ja oman arvon tunteeseen, perusturvaan ja siihen osaan sinua, jonka olet sulkenut pois kokeaksesi hyväksyntää ja rakkautta.

 

Kun haluat muuttaa rahaan ja ansaintaan liittyvän energiasi, tule mukaan tälle toiminnan matkalle, jossa joudut hommiin – mutta teet työn yhdessä kanssani videoiden aikana. Mikään ei jää roikkumaan eikä yksin myöhemmin tehtäväksi. Tehdessäsi tunnet kuinka energia liikkuu, muuttuu ja vapautuu.

 

 

79,87 eur / kk

Kurssimaksu on kokonaisuudessaan 319, 50 eur. Jos haluat maksaa neljässä erässä a 79,87 sinulta ei mene mitään ylimääräisiä kuluja.  Kurssimaksuun kuuluu yli 30 videota, joilla vapautetaan ja muunnetaan energiakeskusten rahaan, toimintaan, ansaitsemiseen ja omanarvontunteen jne.  liittyvä energia. Lisäksi saat jokaisen viikon alussa videon, jossa kerron kyseisen energiakeskuksen toiminnasta ja vaikutuksesta. Sinulla on pääsy aineistoon koko vuoden 2020 ja voit tehdä oman aikataulusi mukaan.

Aineisto on ryhmitelty selkeästi ja etenee loogisesti. Voit venyttää viikon aikataulun ja sisällön siten, että se sopii sinun elämäsi rytmiin esimerkiksi kahden tai kolmen viikon ajanjaksolle. Kurssimateriaali ON runsas ja tekemiselle on hyvä ottaa riittävästi aikaa.

Kurssimaksun voit maksaa verkkopankkissa, luottokortilla tai pankkikortilla ja NELJÄSSÄ erässä, mikä onnistuu myös useimmilla pankkikorteilla. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksettuasi saat sähköpostiisi kaksi viestiä: toisessa on kuitti osotoksestasi ja toisessa kirjautumistiedot ja sisäänpääsylinkki Chakrat, raha ja minä -kurssille. Ensimmäisen kurssiviikon aineisto avautuu käyttöösi välittömästi. Tervetuloa <3 

Tulkoon vuodesta 2020 elämäsi vaurain vuosi tähän asti – myös rahassa mitattuna!