Raha on ohjelmoitu sinun energiajärjestelmääsi. Jos haluat ansaita enemmän, menestyä sillä mitä teet ja toimia rohkeammin, muuta rahaohjelmointisi sen syntysijoilla. Tule mukaan Chakrat, minä ja raha neljän viikon verkkovalmennukseen, jossa teet kaiken energiatyön yhdessä kanssani – samalla kun katsot videota. KURSSITARJOUS NYT ja voimassa vain muutaman päivän. Katso se sivun alareunasta.

Katso video
Katso video

Kuinka chakrat eli energiakeskukset liittyvät rahaan?

Kolme alimman  energiakeskuksen teemoja ovat

  • perusturva: oletko turvassa elämässäsi ja tekemisessäsi, 
  • tunnetko ansaitsevasi hyviä asioita – kuten rahaa
  • osaatko vastaanottaa,
  • syntymäperheestä ja kasvuympäristösä omaksutut rahaan liittyvät uskomukset,
  • tapasi toimia elämässä ja työssä: uskallatko mm. pyytää, ilmaista itseäsi ja toimia unelmiesi eteen ja
  • tunnetko oman arvosi. 

 

Nämä kaikki alimpien chakrojen teemat liittyvät suoraan rahaan. Näiden kanssa moni kamppailee vuosia tai koko elämänsä ruotien menneisyyttä ja sen sen tapahtumia. Asioiden älyllinen oivaltaminen ei riitä. Energia on vapautettava ja se on vapautettava sieltä, missä se on jumissa.

Rahaan liittyen tämä tarkoittaa, että on vapautettava kahden alimman chakran tukokset, joiden vaikutukset näkyvät ja tuntuvat edelleen kolmannessa chakrassa. 

Eikö vaurauden tunne riitä?

Rahan energia on erilaista kuin vauraus. Raha on konkreettista. Rahalla voit ostaa tarvitsemasi, hankkia koulutusta, inspiraatiota ja  maksaa laskuja. Vauraus puolestaan on tunne ja älyllinen konsepti: vaikka tunnet itsesi miten vauraaksi esimerkiksi kiinnittämällä huomiota siihen hyvään mitä elämässäsi on, saatat silti elää hyvin pienillä tuloilla ja ilman säästöjä. 

Vaurauden tunteella et voi hankkia asioita, jotka veisivät sinua eteenpäin elämässäsi, tuovat iloa ja uusia kasvun mahdollisuuksia, mutta rahalla voit. 

Mitä tapahtuu, kun alimmat chakrat toimivat esteettä?

Kun alimmat chakrat toimivat esteettä, se näkyy sisäisenä turvallisuuden tunteena, toimintana ja intohimona, joka kanavoituu luovuuteen ja tekemiseen.

Tunnet olevasi turvassa kehossasi ja elämässäsi, luotat itseesi ja puhut omaa totuuttasi, viet ideasi käytäntöön, tunnet arvosi ja osaat viestiä sen muille ja olet murtautunut ulos heimosi, mm. syntymäperheesi, kasvuympäristösi,  rahaan liittyvistä rajoittavista uskomuksista.

Mikäli haluat enemmän tuloja = RAHAA, energia on saatava virtaamaan energiajärjestelmässäsi alhaalta ylös, ensimmäisestä ja toisesta chakrasta kolmanteen ja neljänteen, missä se kohtaa ylimpien chakrojen luovan energian: mm. ideat ja inspiraation, joita tarvitset luodaksesi haluamasi näkyväksi elämääsi. On siis vapautettava rahan energian virta JA muutettava rahaan liittyvät rajoittavat uskomukset, jotka ovat ohjelmoituina alimmissa energiakeskuksissa ja tiedostamattomia.

Tähän keskitymme Chakrat, minä & raha -verkkovalmennuksessa:

Viikolla yksi aloitamme juurichakrasta  ja etenemme viikolla neljä aina sydänchakraan, joka toimii siltana kolmen alimman ja ylimmän energiakeskuksen välissä. Kullakin viikolla työstämme aina yhtä chakraa vapauttaen sen jumissa olevan energian. Kun haluat toimia rohkeammin, luottaa itseesi enemmän, löytää tekemisen riemun epäilyn ja vähättelyn sijaan – kaikki nämä alimpien chakrojen juttuja –  ja ennen kaikkea ansaita enemmän sillä kuka sinä olet, tule mukaan! 

LISÄKSI muutamme kaikki rahaan, ansaitsemiseen, vaurauteen, säästämiseen, velkoihin jne.  liittyvät rajoittavat uskomukset. Usein rahaan liittyvät haasteet niputetaan yhden kattotermin alle, käytetään niistä nyt vaikka sanaa rahapula. Tämä pula koostuu kuitenkin useammasta osa-alueesta, joista yhdellä saattaa mennä hyvin mutta kipupiste ja toistuva epäonnistuminen onkin toisella alueella. Menet syvälle jokaisessa rahan aspektissa, ymmärrät syvällisesti kuinka raha näkyy sinun elämässäsi ja muutat siihen liittyvät uskomukset.

Mikään ei aiheuta niin suurta yksittäistä muutosta ihmisessä kuin energian vapautuminen sieltä missä se on jumissa. Usein henkinen työ jää ylimpien chakrojen tasolle, jolloin asioita pyritään muuttamaan älyllisesti oivaltamalla, mikä ei vielä riitä päästämään irti syvimmän tason tiedostamattomista uskomuksista. Uskalla ottaa tämä askel. 

CHAKRAT, MINÄ & RAHA

Elämisen ja tekemisen vapauteen - ja rahaan!
TULE MUKAAN NYT

Kun haluat muuttaa rahaan ja ansaintaan liittyvän energiasi, tule mukaan tälle toiminnan matkalle. Joudut hommiin, mutta teet työn yhdessä kanssani videoitten aikana. Mikään ei jää roikkumaan eikä yksin tehtäväksi. Tehdessäsi tunnet kuinka energia liikkuu, muuttuu ja vapautuu.

Kurssin tekemisestä:

Aineisto on ryhmitelty selkeästi. Aloituspäivämäärästä lähtien eli siitä lähtien kun kirjaudut ensimmäistä kertaa kurssille sisään, sinulle avautuu  uusi aineisto – uusi chakra – työstettäväksi viikon välein.  Saat selkeän viikko-ohjelman, josta näet myös paljonko aikaa tarvitset kunkin videon tekemiseen.  Sinulle jää pääsy kurssille myös neljän viikon umpeuduttua, joten voit tehdä hitaamassa tahdissa, kerrata tarvittaessa ja kerta kaikkiaan putsata kaikki kerrokset myös sinulle haastavimmista teemoista. 

OSTA TÄSTÄ:

Säästä nyt huikeat 80 euroa (norm. 259,00 eur.) Tarjous on voimassa muutaman päivän.

NYT HINTA 179,00 ja kahdessa erässä 89,50/kk

Maksuun kuuluu minun tukeni ja vastaan kurssialustassa esitettyihin kysymyksiin vuorokauden sisällä. Maksettuasi saat sähköpostiisi kaksi viestiä: toisessa on kuitti osotoksestasi ja toisessa kirjautumistiedot ja sisäänpääsylinkki kurssille. Pääset kirjatumaan kurssille samantien ja voit aloittaa vaikka heti!

Hinta voimassa rajoitetun ajan. Voit maksaa myös kahdessa erässä 89,50 eur / kk. Voit maksaa verkkopankkissa, luotto- tai pankkikortilla. 

Tulkoon vuodesta 2020 elämäsi vaurain vuosi tähän asti – myös rahassa mitattuna!

TULE MUKAAN ja muuta pysyvästi rahaan liittyvä energiasi