Elina Tarpila

Elinan koulutus:

Elämäntaidon valmentaja, lisensoitu uravalmentaja, NLP terapeutti, Enneagrammi ja EFT -kouluttaja. Pohjakoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta. Meedion lahjaa olen syventänyt opinnoilla Suomessa, Hollannissa Zwanenhofissa ja Englannissa Arthur Findley Collegessa. 

Lisäksi olen opiskellut fysiologian ja anatomian perusteet ja EFT:n lisäksi energiahoitamisen menetelmiä kuten Reiki, Theta Healing ja Rosen terapiaa. 

Tervehdys, olen Elina <3

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan.

Uskon, että olemme täällä Sielun matkalla kasvaaksemme täyteen potentiaaliimme ja toteuttaaksemme itseämme ilolla niin työssä kuin muussa elämässä. 

Henkisen kasvun ja laajemman tietoisuuden teemat ovat sydäntäni lähellä. 

Kun puhun elämänmuutoksesta, oman näköisen elämän luomisesta ja oman voiman löytämisestä puhun kokemuksesta. En aio kertoa tässä koko elämäntarinaani, mutta en ole kultalusikka suussa syntynyt eikä elämänpolkuni ole ollut helpoimmasta päästä.

Siksi tiedän, että sinullekin, riippumatta lähtökohdista, on moni asia mahdollista, kun vain löytyy tahtoa. Yksin ei myöskään tarvitse selvitä. Yksi asia, joka minut on johdattanut muutoksesta toiseen on oikean “opettajan” ilmaantuminen vaikkapa koulutuksen, hoitomuodon tai kirjan välityksellä juuri oikealla hetkellä. Olen hakenut tietoa ja soveltanut sitä käytäntöön – ensin itseeni ja myöhemmin asiakkaisiini. 

Kaikki tekemiseni tähtäävätkin siihen, että sinä rakastat ja arvostat itseäsi, tiedostat lahjasi, olet omassa voimassasi ja teet elämästäsi näköistäsi. 

Löydät sivuiltani ilmaista ja maksullista materiaalia iloksi ja tueksi omalla matkallasi. 

Lämmöllä, Elina

Meili: elina (et) valominussa.fi