VALO MINUSSA PODCAST

Jakso #29 Mielen voima OSA 1

Valo minussa -podcast & Elina Tarpila

Jakson kesto 13 min.

Kun kuolevia on haastateltu, no. 1 katumuksen aihe kuoleman lähestyessä on, että olisi tehnyt enemmän niitä asioita, jotka ovat itselle oikeasti tärkeitä.

Toisaalta yli 90 % ihmisistä käyttää yli 90% ajastaan asioihin, joilla ei ole itselle merkitystä. Mietin moniko tässä porukassa kuuluu tuohon yhdeksäänkymmeneen prosenttiin. 

Tilastollisesti väkisinkin aika moni.

Uskon, että tuo 90 % ei kuitenkaan päde Valo minussa -kuulijoiden joukossa, kummankaan tekijän suhteen, vaan luvut ovat paljon pienempiä.

JAKSO 29 on Mielen voimasta ja menneisyyden vaikutuksesta.

Tässä jaksossa juttelen kaukaisen ystäväni avulla, hänen aitoja sanojaan lainaten siitä, kuinka menneisyyden painolasti tuntuu seuraavan mukana vuodesta toiseen. Se ei välttämättä näy ulkoisesti  vaikeuksina kuten työttömyys tai sairaus, vaan tunteina kuten ahdistus, riittämättömyys ja merkityksettömyyden tunne siitä huolimatta, että on jo yrittänyt monenlaisia keinoja olon kohentamiseen.


Tämä on teema, jonka kanssa moni kamppailee. Siksi olen tämän aiheen tiimoilla. Ja kuten aina, kysyin myös ystävältä, saanko käyttää hänen sanojaan sellaisinaan. Kuten aina, sain luvan.

Yhteistä ihmisille joiden kanssa näistä teemoista juttelen on myös se, että heillä on hyvä ja kaunis sydän ja aito halu auttaa muita. Kuulen aina uudestaan, että “jos tästä vaan on apua jollekin niin tottakai saat.”

Ystävän sanat:

”Elämä on aina vaan niin kauhean kovaa ja mulla on niin raskas olo. Olen niin yksin. Enkä saa sitä vapauden tunnetta, jota kaipaan ja eniten haluan.”

  • Tässä tulee mukaan mieli ja sen ohjelmoinnit. Se mihin on tottunut
  • Edellisiin puolestaan liittyvät TUNTEET, se mihin tunteisiin on oppinut ja tottunut. Mielestä (pitkäkestoisista ajatuksista) on tullut kehollinen kokemus ja kehollinen kokemus vaikuttaa mieleen.
  • Ystäväni vietti kesälomansa lapsuudenkodissaan. Puhun myös siitä, kuinka ISO vaikutus on paikoilla muistijälkien ja tunteiden herättäjänä.

                                     ——————————————————————-      

Jos mielen ohjelmointien purkamisen ja oman aidon tunnevärähtelyn löytämisen syvällinen, kohottava ja oivalluttava matka kutsuu sinua, tule mukaan NYT <3

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp