AJANVARAUS

Näkijäistunto kodassa, kesto 90 min.

Olen lomalla elokuun ensimmäiseen viikkoon asti. Jos toiveissasi on kota-aika heinä-elokuulle, laita meiliä elina et valominussa.fi ja katsotaan mitä voin tehdä.

Laita mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimi + aikatoive ja mihin toivot opastusta esim. työ / elämäntehtävä / talous / jaksaminen  / rakkaus / henkinen kasvu tms. 
  • Esim. kota, arkisin klo 17.00 jälkeen, työhön ja elämäntehtävään selkeyttä + raha.
  • Viikonloppuaikoja on harvoin. Jos pääset arkena + päivällä, saat ajan nopeammin.
  • Kesto 90 minuuttia, kustannus 150 eur. 
  • Sijainti: Tuusulan Lahelassa. Osoitetiedot saat aikavahvistuksen yhteydessä.
  • Julkisilla: Juna Leinelän asemalle, (HKI-Leinelä noin 15 min. Junia kulkee 10 min. välein.) Leinelästä bussiyhteys kerran tunnissa, Leinelä – Lahela 20 min. ja kävelyä perillä n. 500 m. 

Puhelinaika

Sopii erityisesti kun elämä on solmussa tai tunnet olevasi jumissa. Usein tilanne on jatkunut jo jonkin aikaa.
 
Kokemukseni mukaan juuri he, jotka eniten apua tarvitsevat, lykkäävät sen hankkimista. Kun elämä on jumissa tämä sama päättämättömyyden energia leviää myös pienempiin asioihin. Jos voit huonosti ja olet yrittänyt ratkoa tilannettasi siinä onnistumatta, hanki ulkopuolista apua – jostain. 
 

Kyllä, olet oikeassa, se maksaa. Mutta niin maksaa myös kampaaja, terveellinen ruoka tai useimmat harrastukset. Minulla on uskomus: Kun investoin itseeni se maksaa itsensä monin verroin takaisin. Ja näin on käynyt, aina. Hanki rinnallesi muutosvaiheeseen ihminen, joka osaa hommansa. Et kadu. Oikea ihminen on sellainen, joka resonoi sinulle. 

Jos palkkaat minut, tuomme tilanteeseesi selkeyttä, muutamme yhdessä tilanteesi energeettisen pohjan ja saat kohdistettua ajattelusi ja toimintakykysi asioihin, jotka vievät elämääsi eteenpäin. Kyse on näkemisen ja intuition yhdistämisestä energia- ja coachingtyöskentelyyn. Kustannukset ovat 100 eur. (sis. alv 24%) ja puhelun kesto noin 45 min. 

Aikoja ei tällä hetkellä kalenterissa –  laita viesti  040 735 4728 tai meili elina@valominussa.fi