TERVETULOA KODAN TAIKAMAAILMAAN

Kota on rakennettu omin käsin yli 100 vuotta vanhoista hirsistä pihallemme kohtaan, jossa oli pihlajien ja tuomien suojassa tyhjä tila, juuri kodan kokoinen.

Tässä paikassa oli omalaatuinen voimakas energia jo ennen kotaa. Minulla oli vuodenajasta riippumatta tapana raahata isoimman tuomen alle jokin pihamme tuoleista ja vain istua siellä hengittelemässä.  

Joten kun päätimme rakentaa paikan, jossa on hyvä tehdä yhteistyötä hengen maailman kanssa, oli paikan valinta helppoa.

Rakennusurakka kesti vuoden, mutta hirsi kerrallaan kota siihen nousi. 

Nyt kota tarjoaa ainoalaatuaan olevan mahdollisuuden sytyttää tuli, hengähtää henkiväen rakkaudessa ja kuulla mitä heillä on sanottavana.

TYÖTIIMINÄ SIELUVIISAUS

Työskentelen henkimaailman ohjauksessa näkijänä ja meediona. 

Henkimaailmalla tarkoitan sieluviisautta, henkioppaita ja edemenneitä rakkaita.

Kodassa on tilaa hengähtää, kuulla sisintään ja toiveitaan sekä antaa henkimaailmasta tulevan rakkauden hoitaa ja viisauden tuoda sen vahvistuksen, mitä elämänpolulle juuri sillä hetkellä tarvitsee. 

Työskentelen yhdessä henkioppaideni kanssa ja kuhunkin näkemistilanteeseen tulee hengen maailman puolelta se tulija tai ne tulijat, jotka ovat sopivimmat tuomaan tarvittavan tiedon. Joskus katsomme yhdessä jotakin entistä elämää ja on kertoja, jolloin on syytä parantaa ja eheyttää mennyttä, jotta siitä voi lopultakin päästää irti, usein keskitymme tähän hetkeen ja tulevaan.

Minun intentioni on auttaa asiakastani luomaan elämäänsä oman näköisekseen, rohkeasti ja pelotta. Kaikki mitä sanon ja kaikki mikä sieluviisaudesta kauttani tulee, tukee tätä päämäärää. Henkimaailmasta tuleva ohjaus on AINA rakastavaa ja rohkaisevaa.

Minun maailmankäsitykseni mukaan olemme henkiä kehossa.
Juuri Henki sinussa on se todellisin osa, joka jatkaa elämäänsä ja kehitystään fyysisen kehon kuoleman jälkeen.
Hengelläsi on tarpeita. Sillä on tarve päästä ilmentämään itseään, sitä ainutlaatuista rakastavaa olemusta - värähtelyä (hengen maailmaa minun on luontevinta kuvata värähtelynä), joka on vain sinulla.

Sinulla on mahdollisuus kuulla henkesi tarpeita fyysisten ja mielen tarpeiden lisäksi.  Voit ilmentää henkeäsi oman elämäsi kautta, olemalla SINÄ; aidosti, mitään häpeilemättä ja hyväksyen.

KUIKA KAIKKI MENEE?

Kun asiakas suunnittelee varaavansa ajan, on henkimaailma asialla jo tässä vaiheessa. Se ilmenee toistuvina itsepintaisina ajatuksina siitä, että olisipa kiva päästä kotaan...Nämä ajatukset toistuvat kunnes asia on hoidettu ja aika varattu.

Tämän jälkeen kotaan tulijan on syytä miettiä mihin haluaa saada selkeyttä, mitä elämäänsä kaipaa, mihin tarvitsee lisäpotkua, rohkaisua tai varmistusta. Henkiväki on kuulolla. He tietävät tarkemmin tarpeet ja toiveet kuin ihminen itse, mutta tarvitsevat LUVAN ja ihmisen oman valmiuden voidakseen auttaa. 

Kotaistunnon kulusta löydät tietoa podcast -jaksosta no. 16. Jakso no. 15 puolestaan selventää henkimaailman peruskäsitteitä.

Tiedustelut ja ajanvaraukset Elinalta gsm. 040 735 47 28. Kotaistunnon kustannus on 150 eur / 1,5 tuntia. Sijainti: Tuusulan Lahelassa.