Tervehdys <3

 

Olen Elina Tarpila

En usko sattumaan, joten lämpimästi tervetuloa tutustumaan.

Kuten ehkä olet jo huomannut, löydät sivuiltani paljon materiaalia hyvinvointisi tueksi.

Tekemiseni podcast-jaksoissa, verkkokursseilla ja henkilökohtaisessa näkijäistunnossa tähtäävät siihen, että rakastat ja arvostat itseäsi, tiedostat lahjasi, olet omassa voimassasi ja teet elämästäsi näköistäsi.

Uskon, että olemme täällä Sielun matkalla kasvaaksemme täyteen potentiaaliimme ja toteuttaaksemme itseämme ilolla, niin työssä kuin elämässä. 

Henkisen kasvun ja laajemman tietoisuuden teemat ovat sydäntäni lähellä ja niihin liittyvätkin kaikki tekemäni kurssit&valmennukset ja...

No, ylipäätään koko elämäni.

Henkisen valmentajan ja meedion työni lisäksi maalaan Vedic Art periaatteiden mukaisesti, kirjoitan ja julkaisen viikoittain sarjaa Kirjeitä Sieluviisaudesta, johon pääset tutustumaan sivujeni lisäksi Valo minussa Facebookissa. 

Asun perheeni kanssa Tuusulassa.

Ole rohkeasti Sinä!

Lämmöllä, Elina

Meili: elina (et) valominussa.fi


Elinan koulutuksia:
Elämäntaidon valmentaja, lisensoitu uravalmentaja, NLP terapeutti, Enneagrammi ja EFT -kouluttaja & paljon muuta. Meedion lahjaa  olen syventänyt opinnoilla Suomessa, Hollannissa Zwanenhofissa ja Englannissa Arthur Findley Collegessa. Pohjakoulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.